Imaginează-ți o dimineață în care te trezești fără alarmă, aducându-ți aminte că libertatea financiară nu mai este doar un vis.

Este realitatea ta. Aceasta este povestea pe care o scriem împreună prin cursul de investiții în ETF-uri, o cheie către un viitor unde călătoriile în locuri de vis, traiul fără stres financiar și petrecerea timpului prețios cu familia nu sunt limitate de buget sau de timp.

Aici începe aventura ta spre a schimba jobul sau locul de trai după bunul plac, oferindu-le familiei tale siguranța unei vieți fără griji și contribuind activ la proiecte care aduc schimbări pozitive în comunitatea ta.

Prin acest curs, îți ofer nu doar educație financiară, ci și un ghid către un viitor sigur pentru tine și familia ta, un stil de viață fix cum ți-l dorești tu, sănătos și plin de amintiri frumoase.


Începe-ți acum călătoria spre libertatea financiară prin cursul de investiții în ETF-uri.


Știu exact de ce ai amânat prima ta investiție și toate obstacolele pe care le-ai întâmpinat în drum:

  1. Lipsa cunoștințelor financiare: Nu știi de unde să începi, ce sunt investițiile, cu ce se mânâncă sau cum funcționează piața de capital
  2. Teama de a pierde bani: Frica de eșec sau de a face o investiție greșită este o preocupare majoră, știu asta! Am fost exact în situația ta.
  3. Accesul limitat la capital: Pentru persoanele care nu reușesc să economisească sau luptă să se țină de un buget, găsirea fondurilor necesare pentru a investi poate fi o provocare majoră.
  4. Probleme de timp: Analiza pieței, urmărirea investițiilor și rămânerea informat necesită timp și crezi că asta este copleșitor.
  5. Constrângerile emoționale: Investițiile sunt dificile pentru investitori, deoarece nimeni nu ți-a explicat anterior ce sunt și cum funcționează.

Am dreptate? Sunt aici să te ajut pas cu pas și să le rezolvăm pe toate.

Transformă-te într-un investitor informat

Vei învăța despre toate instrumentele de investiții, află cum diferă între ele și vei realiza prima ta investiție. Într-un final, vei avea toate cunoștințele necesare pentru investiții clare și informate pentru 30 de ani înainte. Obține cunoștințele necesare pentru a-ți maximiza randamentele și a-ți diversifica portofoliul eficient pe termen lung.

Creează un plan de independență financiară

Cursul te ghidează în crearea unui plan personalizat, oferindu-ți instrumentele necesare pentru a-ți trasa drumul către libertatea financiară. Începe acum să-ți construiești viitorul prosper! Odată terminat cursul vei ști pașii tăi următori pentru 1, 5, 10 și 25 de ani înainte. Tu vei reuși să-ți construiești o viziune financiară clară și bine pusă la punct, tot ce rămâne este să fii consecvent, să execuți lună de lună și să-ți crești veniturile.

Automatizează economiile și investițiile

Vei ști cum să investești atât €10, cât și €1,000,000. Principiile sunt exact aceleași. Cursul te învață cum să-ți construiești un buget să-ți susțină nevoile, obiectivele financiare și să aloci un buget pentru investiții lună de lună pentru a rămâne consecvent în investiții. Asigură control asupra finanțelor tale pentru un viitor liber și maximizează-ți valoarea portofoliului pe termen lung.

Învață aspectele fiscale

Dacă ai amânat investițiile până acum din lipsă de claritate despre fiscalitate, nu-ți fie frică de acest subiect. Până la final de curs vei ști cum se plătesc impozite din investiții, ce trebuie să faci pentru asta și cum minimizezi impozitele pe termen lung prin strategia Buy & Hold.

Învață pas cu pas, mură-n gură


Fără jargon financiar complicat. Nu vorbesc doar teorie, n-am dat copy & paste din cărți de finanțe și nu vorbesc despre lucruri pe care nu le știu. Tot ce vei învăța este explicat pe înțelesul tuturor din experiența mea acumulată în ultimii 5 ani, indiferent de background-ul tău sau experiență anterioară. Câștigă încredere în deciziile tale de investiții fără a monitoriza în fiecare zi știri financiare sau grafice complicate de care nu ai nevoie.

Acces instant la materialele de curs

Accesul instant la cursuri îți permite să te apuci de învățat imediat, eliminând orice așteptare. Beneficiază de ușurința și disponibilitatea materialului pentru a-ți accelera parcursul spre obiectivele financiare.

Dă-i valoare timpului tău

Îți ofer esența a cinci ani de învățare intensă, condensată în câteva ore valoroase. Am scormonit prin mii de articole, studii, cursuri, cărți, și podcasturi - toate aceste resurse, deși disponibile gratuit online, pot fi copleșitoare. Am făcut munca grea pentru tine, organizându-le într-un itinerar clar și accesibil. Acest curs nu este doar o colecție de informații, ci un ghid personalizat care îți va scurta drumul spre succesul financiar, economisindu-ți ani de căutări și confuzie. 

Începe călătoria financiară!


Absolvenții cursului au zis...


⭐️ ”Mulțumesc foarte mult pentru acest curs minunat, Vlad! You rock! Fără dubii acest curs merită nota 10 - foarte bine explicat, limbaj pe înțelesul tuturor și se observă că vorbești din propria experiență în primul rând și nu teorie. Mi-a plăcut că ai dat multe exemple pe parcursul lecțiilor, sfaturile practice și entuziasmul tău. ” zice Onilova Oxana.


⭐️ ”Consider achiziția acestui curs o investiție majoră în mentalitatea mea și îți sunt recunoscător pentru tot efortul depus. Am învățat multe lucruri și deja datorită ție am făcut prima mea investiție în ETF-uri.” zice Andrei Pană


⭐️ ”Am apreciat foarte mult explicațiile simple si clare oferite de Vlad, precum și faptul că am putut adresa orice întrebare am avut. Vlad a oferit răspunsuri clare, informate și detaliate. De asemenea, cursul nu se limitează doar la nivelul teoretic, ci este foarte practic, fiind prezentate concret modalitățile de a investi prin intermediul a diverși brokeri, ceea ce e de un ajutor enorm. ” zice Andreea Poliac


⭐️ "Descoperind contul lui Vlad pe Instagram, m-a captivat imediat abordarea lui simplă, plină de exemple practice. Crezând inițial că investițiile nu sunt pentru mine, am fost încurajată să explorez și să învăț. Vlad m-a învățat să nu mă tem de fluctuațiile pieței și să rămân fidelă planului meu, chiar și în fața tentațiilor. Consultanța personală și modelul de buget oferit de el mi-au lărgit perspectiva și au calmat anxietățile. La un an de la primele mele investiții, mă bucur de un profit clar de 10%. Sunt profund recunoscătoare pentru ghidarea lui Vlad și pentru curajul de a-mi urma propriul drum financiar." menționează Cristina Cojocaru


⭐️ "Acum un an am făcut alegerea cea mai bună din viața mea și am făcut unu din cursurile tale, după care am început să investesc lună de lună - mulțumesc enorm!" ne spune Victoria Onica


⭐️  "Am avut privilegiul de a învăța și de a ma ghida in lumea investițiilor de ETF sub îndrumarea lui Vlad, el este o resursa neprețuită in călătoria mea către înțelegerea și aplicarea investițiilor într-un mod practic și eficient. Recomand cu mare căldura cursurile lui Vlad care aduc atât de multa lumină și în modul de gestionare a resurselor financiare." îmi scrie Mădălina Solcan-Dragoi


Tu devii investitor

Pe parcursul cursului, vei elabora un plan detaliat ce îți va permite să îți creezi un portofoliu diversificat, aliniat la obiectivele tale financiare, într-un timp scurt. Te voi pregăti să devii un investitor autonom și bine informat. Îți garantez că-ți voi oferi expertiza și siguranța de care ai nevoie pentru un portofoliu de investiții.

Stăpânește platformele de brokeraj

Îți garantez că, la finalul cursului, vei avea o înțelegere profundă a funcționării platformelor de brokeraj precum XTB, Interactive Brokers și Tradeville. Confuzia va dispărea, lăsând locul unei clarități complete despre cum să investești eficient și cu încredere.

Dezvoltă disciplină spre FIRE

Te voi ghida spre a-ți modela disciplina financiară orientată spre atingerea independenței financiare. Vei învăța cum să economisești și să investești cu înțelepciune, marcând progresul personal către obiectivul tău financiar.

Curricula Cursului


O privire detaliată și transparentă asupra fiecărei lecții, pas cu pas, mai jos. Acest curs este preînregistrat, oferindu-ți acces instant la toate materialele, pentru o experiență de învățare la ritmul tău.

  👋 Introducere
Available in days
days after you enroll
  🧠 Mindset
Available in days
days after you enroll
  🔥 Independență Financiară
Available in days
days after you enroll
  🔒 Securitățile Financiare
Available in days
days after you enroll
  🤑 De la 0 la Primul Milion
Available in days
days after you enroll
  💁 Broker
Available in days
days after you enroll
  💸 Portofolii Create pentru Tine
Available in days
days after you enroll
  🐣 Recapitulare
Available in days
days after you enroll
  💰 Taxe și impozite
Available in days
days after you enroll
  Încheiere
Available in days
days after you enroll

Planuri de investiții simplificate

În acest curs, vei descoperi portofolii reale, simulări și ETF-uri concepute special pentru tine, gata de utilizare în timp ce înveți. Tu vei ști exact în ce să investești, fără să mai eziți.

Tutoriale complete

Ca un bonus special în cadrul cursului, vei avea acces la tutoriale complete care îți vor arăta cum să utilizezi platformele brokerilor de top - Interactive Brokers (IBRK), Tradeville și XTB. Aceste ghiduri pas cu pas sunt concepute pentru a-ți simplifica procesul de navigare prin interfețele lor, facilitând plasarea ordinelor de cumpărare și vânzare, gestionarea portofoliului tău și înțelegerea aplicațiilor.

Exerciții practice

Pentru a accelera procesul tău de învățare și a te ajuta să pui în practică cunoștințele imediat, am inclus 28 de exerciții practice în curs. Acestea sunt concepute pentru a demonstra cum poți aplica direct ceea ce înveți în viața reală.

Asistență personalizată

Pe parcursul călătoriei tale financiare, nu ești lăsat să navighezi singur. Îmi pasă să diminuez orice anxietate legată de posibile greșeli sau de sentimentul că totul e prea dificil. Îți stau la dispoziție: lasă-mi un comentariu oriunde în curs, și promit să revin cu răspunsuri și sfaturi personalizate, gata să te susțin în fiecare moment.

Transformarea financiară începe aici!


👋 Antreprenor și Investitor


Mă numesc Vlad Caluș, am renunțat la facultate la 19 ani ca să lansez Planable - o platformă dedicată echipelor și agențiilor de marketing.

Totodată, sunt alumni Forbes 30 Sub 30. Am construit un portofoliu de investiții de €200,000 la 27 de ani.

Sunt investitor la bursă de câțiva ani și am învățat să îmi administrez finanțele personale din mii de ore petrecute asimilând cunoștințe noi sub toate formele posibile: bloguri, podcasturi, articole, website-uri, cărți, cursuri, mentori și experți financiari.

Urmează să mă pensionez în 2026, la vârsta de 30 de ani cu un portofoliu total de €500,000 ca să petrec mai mult timp alături de familia mea, să călătoresc și să ajut pe alții să devină independenți financiar. Documentez călătoria mea spre independența financiară pe @minimalistu.eu.

Photo credits by Nadya Glo sau @nadyaglo.

Întrebări frecvente


Aș putea achita prin PayPal?

Da, te rog să mă contactezi pe [email protected] sau @minimalistu.eu pe instagram pentru a-ți oferi un link de plată dedicat.

Am o dificultate de plată și primesc eroare "card is declined", ce pot face?

Nici o grijă, se rezolvă simplu oferindu-ți un alt link special de plată prin platforma de plăți Stripe. Te rog să mă contactezi pe [email protected] sau @minimalistu.eu pe instagram pentru a te ajuta cât mai rapid.

Există un început și un sfârșit de curs?

Poți începe cursul din momentul în care îl achiziționezi! Odată înscris, vei avea acces pe viață, la orice oră din zi sau din noapte. Tu decizi ritmul cursului și în cât timp vrei să-l termini.


Cât timp am acces la curs?

Pe viață. Oricând vrei tu poți reveni la acest curs pentru reîmprospătarea cunoștințelor. Urmează cursul de câte ori dorești de pe orice dispozitiv (PC, laptop, telefon mobil sau tabletă).


Pot să investesc chiar și dacă locuiesc în *numește orice țară vrei*?

Da, investițiile sunt accesibile astăzi aproape oriunde în lume cu ajutorul unui broker la care urmează să-ți faci cont.


De ce echipamente am nevoie pentru curs?

Acces la un computer sau telefon, un cont de e-mail și o minte nerăbdătoare și deschisă!


Pot să-ți pun întrebări în timpul cursului?  

Absolut, fiecare lecție conține secțiunea de comentarii pentru întrebări și răspunsuri. Acolo mă găsești pe mine sau oricare din colegii tăi din comunitate pentru a te îndruma.

Disclaimer.

Este crucial să înțelegi că orice formă de investiție vine cu riscuri asociate și nu există certitudinea unui profit garantat. Trebuie să subliniez că nu sunt un consilier financiar autorizat sau fiscal și nu posed licențe specifice în domeniul consultanței de investiții. Acest curs are scopul de a furniza informații și viziuni personale despre finanțe și investiții, nu reprezintă sfaturi profesionale în domeniul financiar.

Materialele și informațiile prezentate în cadrul acestui curs nu constituie recomandări de achiziție, vânzare sau menținere a oricărui activ financiar. E important să fii conștient de riscurile înalte asociate cu investițiile, care includ, dar nu se limitează la, variabilitatea prețurilor de piață, incertitudinea veniturilor și profiturilor, fluctuațiile cursului de schimb, precum și posibilitatea de a pierde total sau parțial capitalul investit. Performanțele anterioare nu sunt un indicator al rezultatelor viitoare și nu ar trebui să fie singura bază pentru o decizie de investiție. CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier

Îți recomand să cauți sfatul unui consilier financiar independent înainte de a face orice decizie de investiție, pentru a te asigura că aceasta este aliniată cu obiectivele tale financiare personale. Acest curs este oferit „așa cum este”, fără nicio garanție, explicită sau implicită, inclusiv, dar fără a se limita la, garanții de vandabilitate, potrivire pentru un scop anume sau neîncălcarea drepturilor de proprietate intelectuală.

Prin accesarea și utilizarea informațiilor din acest curs, îți asumi responsabilitatea completă pentru deciziile de investiție luate și pentru orice rezultat ce poate rezulta din acestea.