”Cursul tău mi-a dat mura in gura toate informațiile necesare și nu cred ca m-as fi apucat altfel.” zice Mădălina, mamă și absolventa cursului.

Am creat acest curs special pentru părinții din toată lumea care vor să învețe cum să investească alocația de stat, economiile familiei și cadourile în bani primite la ocazii speciale printr-o modalitate simplă, pentru a proteja viitorul financiar al copiilor lor.

Nu ai nevoie de cunoștințe financiară să începi, n-ai nevoie de studii anterioare sau experiență. Te învăț pas cu pas, tot ce ai nevoie să știi în mai puțin de două ore.🔥 Îmbogățește copiii tăi din banii statului


Păstrarea banilor într-un cont bancar este cea mai proastă modalitate de a-i păstra pe termen lung. Inflația medie în zona Euro a fost de aproximativ 2,25%/an în ultimii 30 de ani.

Dacă luăm în considerare o perioadă de 18 ani, puterea de cumpărare a banilor va scădea cu aproximativ 34% în acest timp.

Pentru a proteja economiile tale și ale copiilor tăi în fața inflației, este important să investești banii. În acest fel, vei putea crește valoarea economiilor tale și să protejezi puterea de cumpărare a monedei în timp.


🤓 Descoperă puterea investițiilor în doar 100 de minute!


"Foarte fain cursul, mi-a dat curaj să încep", zice Andrei Mincu.

Acest curs îți dezvăluie într-o clipă toate instrumentele financiare de ultimă oră, indiferent unde te afli în lume. Astfel, vei lua decizii investiționale corecte, sigure și eficiente pe termen lung pentru viitorul valoros al copiilor tăi.

În cadrul cursului, vei învăța:

  • cum să diferențiezi investițiile de conturile bancare, economiile sau depozitele monotone
  • cele mai simple și eficiente instrumente de investiții disponibile astăzi
  • strategii concrete pentru a minimiza riscurile, a evita pierderile și a-ți diversifica economiile în mod inteligent

Nu doar că vei afla cum să-ți înmulțești rapid banii prin investiții, dar vei descoperi și oportunitățile de investiții actuale, alături de randamentele incredibile pe care le poți obține.🎓 Pas cu pas, fiecare detaliu explicat pentru tine.


"Este chiar cursul de care aveam nevoie la momentul potrivit. Mulțumesc pentru munca depusă!" scrie Elena Ioniță.

Am descris pentru tine, într-un mod simplu și concret, fiecare etapă necesară pentru prima ta investiție. Astfel, vei fi perfect pregătit(ă) și vei avea o înțelegere clară a fiecărui proces.

Vei descoperi cum să-ți structurezi un portofoliu de investiții, care instrumente financiare sunt potrivite pentru a spori prosperitatea copiilor tăi. În plus, vei învăța cum să-ți deschizi un cont la un broker, unde să realizezi transferurile, ce butoane să apeși, cum să investești și cum să-ți retragi investițiile.

La finalul acestei călătorii de învățare, vei deține toate informațiile și cunoștințele necesare pentru a investi cu responsabilitate alocarea statală a copiilor tăi, protejând astfel economiile tale și viitorul tău și al micuților tăi.💰 Copiii pot acumula €34,513 până la 18 ani


Prin intermediul acestui curs, vei deveni un expert în investiții eficiente pentru banii copiilor tăi, construind un portofoliu diversificat de ETF-uri cu potențialul de a genera un randament anual de 9% (conform istoricului demonstrat de S&P500).

Transformă banii copiilor tăi într-un portofoliu diversificat de ETF-uri cu randament istoric de 9% pe an. Investește lunar suma alocației într-un cont: €120/lună în primii 2 ani și €50/lună în următorii 16 ani (conform alocației din România).

Rezultatul? În loc de €12,480, vei obține aproape de 3x mai mult: €34,513 la vârsta majoratului.

Uimitor, nu-i așa? Dar asta e doar începutul. Continuă să investești €50/lună de la 18 la 65 de ani și suma totală acumulată (€40,680) va fi nimic în comparație cu investițiile care generează un randament istoric de 9% pe an (€2,243,364).

Oferă copiilor tăi o moștenire incredibilă, iată cum 👇


Indiferent ce te-a oprit până acum, eu te voi ajută să faci prima ta investiție.


Am ajutat-o pe mama să investească alocația fratelui meu, Sebastian, care a crescut deja la câteva mii de EUR, iar cursul îți prezintă exact cum am reușit să facem asta împreună pentru el.

Ultimul capitol al acestui curs este plin de informație practică, care te ghidează în fiecare pas al investiției:

  1. Crearea unui cont la broker
  2. Depunerea banilor
  3. Automatizarea depunerilor
  4. Ce investiții se potrivesc copilului tău
  5. Crearea unui portofoliu de investiții
  6. Instrucțiuni concrete cum funcționează platformele de investiții
  7. Investiția propriu-zisă într-un portofoliu diversificat


Tu vei vedea că nu ai nevoie de o avere să începi să investești pentru copiii tăi și poți crea siguranță financiar pe termen lung în doar câțiva pași.

Află cu ce se mănâncă investițiile pas cu pas

Prin achiziționarea acestui curs, vei dobândi cunoștințele și instrumentele necesare pentru a investi banii copiilor tăi într-un mod inteligent.

Începe astăzi transformarea financiară a copiilor tăi

Nu rata șansa de a învăța secretele investițiilor și de a amplifica câștigurile tale și ale copiilor tăi. Ei vor fi inspirați, iar pentru ei investițiile vor fi o normalitate.

Asigură un viitor financiar mai sigur pentru copiii tăi

Profită acum de oportunitatea de a-ți multiplica economiile și de a crea o moștenire durabilă pentru copiii tăi. Începe călătoria ta spre succesul financiar!

Confirmă modalitatea de plată 👇


Curricula Cursului

Fii un părinte de succes! Investește în curs și asigură un viitor mai bun!

  👋 Introducere
Available in days
days after you enroll
  🏦 Banii copiilor tăi se pierd chiar acum!
Available in days
days after you enroll
  💰 Investiții eficiente
Available in days
days after you enroll
  💸 Portofoliu de investiții
Available in days
days after you enroll
  👨‍💻 Instrucțiuni pas cu pas
Available in days
days after you enroll
  (BONUS) 🎓 Resurse adiționale
Available in days
days after you enroll
  🎉 Încheiere
Available in days
days after you enroll

👋 Antreprenor și InvestitorMă numesc Vlad Caluș, am renunțat la facultate la 19 ani ca să lansez Planable alături de doi prieteni de-ai mei - o platformă dedicată echipelor și agențiilor de marketing pentru a colabora cu ușurință în tot ceea ce ține de conținutul de social media.

Totodată, sunt alumni Forbes 30 Sub 30 și Techstars London, unul din cele mai prestigioase acceleratoare de startup-uri din lume. Am construit un portofoliu de investiții de €100,000 la 26 de ani.

Sunt investitor la bursă de câțiva ani și am învățat să îmi administrez finanțele personale din mii de ore petrecute asimilând cunoștințe noi sub toate formele posibile: bloguri, podcasturi, articole, website-uri, cărți, cursuri, mentori și experți financiari.

Sunt autodidact și mereu am crezut în învățare continuă.

Urmează să mă pensionez în 2026, la vârsta de 30 de ani cu un portofoliu total de 0,5M de euro ca să petrec mai mult timp alături de familia mea, să călătoresc și să ajut pe alții să devină independenți financiar. Documentez călătoria mea spre independența financiară pe @minimalistu.eu.

Photo credits by Nadya Glo

Întrebări Frecvente


Aș putea achita prin PayPal?

Sigur că da, te rog, să-mi dai un mesaj pe [email protected]

Nu mi se activează butonul "Buy now", oare ce de?

Probabil din cauza unor erori. Verifică cu atenție toate datele de facturare, inclusiv adresa de email, numele și prenumele, precum și datele cardului pentru efectuarea plății. Dacă încă nu reușești, te rog să mă contactezi pe Instagram la @minimalistu.eu pentru a te ajuta.

De ce mi se afișează un mesaj "card was declined"?

Din nefericire, platforma Teachable nu acceptă unele carduri, cum ar fi cele emise de MAIB (din Republica Moldova). Te încurajez să încerci din nou folosind un alt card.

Există un început și un sfârșit de curs?

Acest curs este preînregistrat. Poți începe cursul imediat din momentul în care îl achiziționezi! Odată înscris, vei avea acces pe viață, la orice oră din zi sau din noapte. Tu decizi ritmul cursului și în cât timp vrei să-l termini.

Cât timp am acces la curs?

Pe viață. Oricând vrei tu poți reveni la acest curs pentru reîmprospătarea cunoștințelor. Urmează cursul de câte ori dorești de pe orice dispozitiv (PC, laptop, telefon mobil sau tabletă). Te poți înscrie absolut oricând.

Pot să investesc chiar și dacă locuiesc în *numește orice țară vrei*?

Da, investițiile sunt accesibile astăzi aproape oriunde în lume cu ajutorul unui broker la care urmează să-ți faci cont.

De ce echipamente am nevoie pentru curs?

Acces la un computer sau telefon, un cont de e-mail și o minte nerăbdătoare și deschisă!

Pot să-ți pun întrebări în timpul cursului?  

Absolut, fiecare lecție conține secțiunea de comentarii pentru întrebări și răspunsuri. Acolo mă găsești pe mine sau oricare din colegii tăi din comunitate pentru a te îndruma.


Disclaimer.

Acest curs este o resursă educațională de învățare despre acțiuni, investiții, antreprenoriat, finanțe personale și administrarea banilor proprii. Nu sunt consultant fiscal sau financiar.

Informațiile și materialele prezentate nu sunt și nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare, sau păstrare a unui anumit activ. Autorul acestui material avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică investițiile incluzând, fără ca enumerarea lor să fie limitativă, fluctuația prețurilor pieței, incertitudinea veniturilor, a randamentelor și/sau profiturilor sau fluctuația cursului de schimb. 

Performanțele trecute nu reprezintă garanții ale performanțelor viitoare. CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier

Fiecare investitor trebuie să cerceteze singur oportunitățile financiare numai în cunoștință de cauză și să decidă singur dacă este o investiție corectă un anumit instrument financiar. Toate deciziile îți aparțin doar ție.