Ți-ai dorit vreodată să construiești mai multe surse de venit?


Dividendele sunt cea mai simplă modalitate de a câștiga mai mulți bani în fiecare an. Tu vei vedea foarte curând cum eforturile mici creează venituri mari. Sute și mii de companii listate la bursă oferă dividende lunar, trimestrial, semestrial sau o dată pe an.

Atunci când vei decide să le reinvestești, dividendele vor deveni mai mari datorită puterii de dobândă compusă care le va crește exponențial. În timp, dividendele vor deveni una din principalele surse de venit.

Iată cât am câștigat în dividende în ultimii 3 ani:

  • €173 în 2020
  • €568 în 2021
  • €1,041 în 2022

Independența financiară va fi mai aproape de tine.

Investind regulat și consecvent zeci de ani la rând, tu ai putea câștiga câte un salariu extra în fiecare lună doar din dividende, fiind co-proprietar a mai multor companii globale. Iar când vei deschide telefonul de dimineață, vei primi câte o notificare de la companiile pe care le deții că ai mai primit un dividend. vlad calus minimalistu.eu finante personale

👋 Antreprenor și Investitor


Mă numesc Vlad Caluș, am renunțat la facultate la 19 ani ca să lansez Planable alături de doi prieteni de-ai mei - o platformă dedicată echipelor și agențiilor de marketing pentru a colabora cu ușurință în tot ceea ce ține de conținutul de social media.

Totodată, sunt alumni Forbes 30 Sub 30 și Techstars London, unul din cele mai prestigioase acceleratoare de startup-uri din lume.

Sunt investitor la bursă de câțiva ani și am învățat să îmi administrez finanțele personale din mii de ore petrecute asimilând cunoștințe noi sub toate formele posibile: bloguri, podcasturi, articole, website-uri, cărți, cursuri, mentori și experți financiari.

Sunt autodidact și mereu am crezut în învățare continuă.

Urmează să mă pensionez în 2026, la vârsta de 30 de ani cu un portofoliu total de 0,5M de euro ca să petrec mai mult timp alături de familia mea, să călătoresc și să ajut pe alții să devină independenți financiar. Documentez călătoria mea spre independența financiară pe @minimalistu.eu.

Photo credits by Nadya Glo


Alege modalitatea de plată


Ce conține acest curs?

43 de lecții video și text

Primește acces pe viață la toate materialele care te învață cum să investești pas cu pas în companii plătitoare de dividende. Cursul este pre-înregistrat și-l vei putea accesa oricând.

Mură-n gură tot ce ai nevoie

Tutoriale complete despre cum funcționează fiecare broker recomandat, cum faci prima ta investiție și toți pașii necesari pentru a te ghida spre independență financiară.Sute de idei de investiții

Vei găsi cele mai bune companii plătitoare de dividende din SUA, România, Germania și restu lumii. Iar la finalul cursului vei putea alege oricare din ele după criteriile studiate și resursele adiționale oferite.

Curricula Cursului

  👋 Introducere
Available in days
days after you enroll
  🏦 Piața de capital
Available in days
days after you enroll
  🤑 Dividend growth investing
Available in days
days after you enroll
  🤙 Alege dividendele corect
Available in days
days after you enroll
  🥇 Campioni de dividende
Available in days
days after you enroll
  🖥️ Alege brokerul tău corect
Available in days
days after you enroll
  📊 Creează-ți portofoliul potrivit ție
Available in days
days after you enroll
  💸 Taxe și impozite
Available in days
days after you enroll
  🐣 Recapitulare
Available in days
days after you enroll

Alege modalitatea de plată


FAQ - Întrebări FrecventeAș putea achita prin PayPal?

Da, te rog să mă contactezi pe [email protected] sau @minimalistu.eu pe instagram pentru a-ți oferi un link de plată dedicat.

Am o dificultate de plată și primesc eroare "card is declined", ce pot face?

Nici o grijă, se rezolvă simplu oferindu-ți un alt link special de plată prin platforma de plăți Stripe. Te rog să mă contactezi pe [email protected] sau @minimalistu.eu pe instagram pentru a te ajuta cât mai rapid.


Există un început și un sfârșit de curs?

Acest curs este preînregistrat. Poți începe cursul imediat din momentul în care îl achiziționezi! Odată înscris, vei avea acces pe viață, la orice oră din zi sau din noapte. Tu decizi ritmul cursului și în cât timp vrei să-l termini.


Cât timp am acces la curs?

Pe viață. Oricând vrei tu poți reveni la acest curs pentru reîmprospătarea cunoștințelor. Urmează cursul de câte ori dorești de pe orice dispozitiv (PC, laptop, telefon mobil sau tabletă). Te poți înscrie absolut oricând.


Pot să investesc chiar și dacă locuiesc în *numește orice țară vrei*?

Da, investițiile sunt accesibile astăzi aproape oriunde în lume cu ajutorul unui broker la care urmează să-ți faci cont.


De ce echipamente am nevoie pentru curs?

Acces la un computer sau telefon, un cont de e-mail și o minte nerăbdătoare și deschisă!


Pot să-ți pun întrebări în timpul cursului?  

Absolut, fiecare lecție conține secțiunea de comentarii pentru întrebări și răspunsuri. Acolo mă găsești pe mine sau oricare din colegii tăi din comunitate pentru a te îndruma.Disclaimer.


Acest curs este o resursă educațională de învățare despre acțiuni, investiții, antreprenoriat, finanțe personale și administrarea banilor proprii. Nu sunt consultant fiscal sau financiar.

Informațiile și materialele prezentate nu sunt și nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare, sau păstrare a unui anumit activ. Autorul acestui material avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică investițiile incluzând, fără ca enumerarea lor să fie limitativă, fluctuația prețurilor pieței, incertitudinea veniturilor, a randamentelor și/sau profiturilor sau fluctuația cursului de schimb. 

Performanțele trecute nu reprezintă garanții ale performanțelor viitoare. CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier

Fiecare investitor trebuie să cerceteze singur oportunitățile financiare numai în cunoștință de cauză și să decidă singur dacă este o investiție corectă un anumit instrument financiar. Toate deciziile îți aparțin doar ție.