💸 Cum au loc întâlnirile?


În fiecare săptămână, cunosc tineri care sunt interesați să-și ducă independența financiară la următorul nivel.

Unii au 18 ani, alții au 40 de ani și doi copii care merg la școală. Fiecare dintre ei a întâlnit diferite provocări în administrarea banilor.

Vreau să te ajut. În loc să consumi 6 de luni informație teoretică online o să-ți ofer toate instrumentele și răspunsurile pentru a aplica cunoștințele imediat după ședința noastră.

Îți sugerez să pregătești o serie de întrebări, un carnet pentru a lua notițe, și să rezervezi o oră dedicată acestei întâlniri în liniște.

O să vorbim despre tot ce îți dorești - economii, investiții, cheltuieli, taxe și impozite, cum scapi de limitele financiare, schimbarea de mindset.

Vom face împreună primul tău cont de investiții, setăm automatizările în conturile bancare și identificăm ce investiții ți se potrivesc. Sună bine?

Alege modalitatea de plată

👋 Antreprenor și Investitor


Mă numesc Vlad Caluș, am renunțat la facultate la 19 ani ca să lansez Planable alături de doi prieteni de-ai mei - o platformă dedicată echipelor și agențiilor de marketing pentru a colabora cu ușurință în tot ceea ce ține de conținutul de social media.=

Totodată, sunt alumni Forbes 30 Sub 30 și Techstars London, unul din cele mai prestigioase acceleratoare de startup-uri din lume.

Sunt investitor la bursă de câțiva ani și am învățat să îmi administrez finanțele personale din mii de ore petrecute asimilând cunoștințe noi sub toate formele posibile: bloguri, podcasturi, articole, website-uri, cărți, cursuri și experți financiari.

Sunt autodidact și mereu am crezut în învățare continuă.

Unul dintre obiectivele mele principale este să mă pensionez timpuriu la vârsta de 35 de ani, în 2031, ca să petrec mai mult timp alături de familia mea, să călătoresc și să ajut pe alții să devină independenți financiar.

👇 Întrebări Frecvente


Cum programez sesiunea?

La achiziționarea programului de mentorat, vei primi instrucțiuni suplimentare despre cum să faci o programare.


Cum au loc întâlnirile?

În mod normal, ședințele au loc pe Zoom sau oricare altă platformă de comunicare online preferi. Totodată, ofer participanților oportunitatea să înregistreze aceste sesiuni pentru a le revedea după.


Putem stabili o recurență a întânirilor noastre?

Absolut. Putem stabili o serie de conversații pentru următorul an și să stabilim obiective trimestriale pe care le vei atinge.


Disclaimer. Nu sunt consultant fiscal sau financiar.

Informațiile sau materialele prezentate nu sunt și nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare, sau păstrare a unui anumit activ. Investițiile prezintă un risc inclusiv prin fluctuația prețurilor pieței, incertitudinea veniturilor, a randamentelor și/sau profiturilor sau fluctuația cursului de schimb. 

Performanțele trecute nu reprezintă garanții ale performanțelor viitoare. CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 

Fiecare investitor trebuie să cerceteze singur oportunitățile financiare numai în cunoștință de cauză și să decidă singur dacă este o investiție corectă un anumit instrument financiar. Toate deciziile aparțin doar ție.

Alte întrebări? Dă-mi un mesaj pe Instagram la @minimalistu.eu.